Rotor Zagreb

Tehnički pregled je uspješno izvršen, dobivene su uporabne dozvole i prošao je uspješno i prvi tramvaj novom tramvajskom prugom.

Stanje projekta
Projekt je završen! 100%

Pristupne prometnice Pelješkom mostu

Započeli su radovi u samom tunelu Debeli brijeg, betonira se konstrukcija čvora Zaražde, te se izvode radovi na cijeloj trasi.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 8%

Most Svilaj

Radovi su završeni, izvršeno je uspješno probno opterećenje mosta i čeka se tehnički pregled.

Stanje projekta
Projekt je završen! 100%

HŽ Zaprešić-Zabok

Građevinski radovi i i radovi na kontaktnoj mreži napreduju prema planu i trebali bi završiti do kraja mjeseca rujna.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 71%

Obilaznica Zaprešića

Radovi napreduju prema planu. Predviđa se završetak nadvožnjaka Šibice do kraja rujna, a kompletnog projekta do kraja studenog.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 72%

Pelješki most

Radovi napreduju planiranim tempom. Izvode se stupovi mosta, a mali je zastoj u izvedbi čelične konstrukcije zbog toga što su pogoni u Kini stali s proizvodnjom za vrijeme "corona" krize.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 40%

O nama

Kad smo kretali prije 25 godina kao suradnici tvrtke GTZ u Mostaru kao konzuktanti na obnovi grada Mostara,  nitko nije znao da će se Centar za organizaciju građenja pretvoriti u ovo što je danas. Snovi su postojali, ali su bili jako daleko. Međutim ni u tim snovima nije bilo 25 zaposlenih stručnjaka, odrađenih 256 projekata,  poslovna zgrada u Gračanskoj cesti 39 , podružnice u Splitu i Slavonskom Brodu i to sve u 25 godina postojanja. Djelatnosti u tih svih 25 godina se nisu mjenjale, ali u različitim periodima postojanja tvrtke bio je različiti naglasak na svaku od četri osnovne djelatnosti, :

                        – stručni nadzor nad izgradnjom građevina,

                        – projektiranje građevina,

                        – upravljanje projektima izgradnje građevina

                        – i procijene nekretnina.

Uz te četiri djelatnosti, kroz godine su se razvijale i dodatne djelatnosti u skladu s razvojem i potrebama građevinske djelatnosti  i to  konzultacije vezane uz energetsku učinkovitost i sudska vještaćenja.

Danas je Centar za organizaciju građenja jedna od vodećih tvrtki u svojm djelatnostima na području Republike Hrvatske, s mnoštvom uspješnih referenci za koje, prije 25 godina, nismo mogli ni zamisliti da će pomoći u stvaranju nove i bolje Republike Hrvatske. Infrastruktura pomoću koje je Hrvatska danas razvijenija i dostupnija nego ikada prije, veliki broj izgrađenih stambenih jedinica u kojemu su mlade obitelji ispunile sam o svom novom domu, te izgrađeni pogoni pojedinih tvrtki koje i danas uspiješno doprinose razvoju Republike Hrvatske.

Naše djelatnosti

Statistika

0
Broj godina iskustva
0
Bruto površina projekata stambene izgradnje
0
Dužina prometnica u projektima infrastrukure
0
Broj odrađenih projekata

Kontakt

Kontaktirati nas možete na:

Adresa: Gračanska cesta 39

Broj telefona: 01/4646 710