Hž Križevci - Koprivnica - državna granica

Radovi još nisu započeli. S početkom radova kasni se 60 dana. Izvođač radi na izvedbenim projektima i na izgradnji kampa.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 0%

Pristupne prometnice Pelješkom mostu

Do ovog trena, napreduju radovi na probijanju tunela Debeli brijeg. Probijeno je više od kilometar tunela. Uz njih, napreduju i radovi na objektima na D8 i čvoru Zaradeže te izrada nasipa na prometnicama.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 14%

Frkaševac – Bjelovar brza cesta 1. Faza

Radovi na izvedbi pilota na objektu Javorovac su privremeno zaustavljeni zbog arheoloških radova. Nastavlja se na radovima na prometnici - probijanje trase i izvedba nasipa od 10+560 do 11+490.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 5%

HŽ Zaprešić-Zabok

Izvode se radovi na parkiralištima i svodnim cestama. Oprema za PU i SS sustav testira se u pogonu izvođača.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 82%

Obilaznica Zaprešića

U ovom trenu, radovi su usporili. Produžili su se radovi na Nadvožnjaku Šibice i pješačkom pothodniku.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 84%

Pelješki most

Radovi na mostu trenutno se odvijaju na stupištima gdje se spajaju čelični sanduci sa stupovima, te na betoniranju stupišta 3 i 4. Novi kontigent čelične konstrukcije iz Kine očekuje se u toku mjeseca rujna.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 43%

O nama

Kad smo kretali prije 25 godina kao suradnici tvrtke GTZ u Mostaru kao konzultanti na obnovi grada Mostara,  nitko nije znao da će se Centar za organizaciju građenja pretvoriti u ovo što je danas. Snovi su postojali, ali su bili jako daleko. Međutim ni u tim snovima nije bilo 25 zaposlenih stručnjaka, odrađenih 256 projekata,  poslovna zgrada u Gračanskoj cesti 39 , podružnice u Splitu i Slavonskom Brodu i to sve u 25 godina postojanja. Djelatnosti u tih svih 25 godina se nisu mjenjale, ali u različitim periodima postojanja tvrtke bio je različiti naglasak na svaku od četri osnovne djelatnosti, :

                        – stručni nadzor nad izgradnjom građevina,

                        – projektiranje građevina,

                        – upravljanje projektima izgradnje građevina

                        – i procijene nekretnina.

Uz te četiri djelatnosti, kroz godine su se razvijale i dodatne djelatnosti u skladu s razvojem i potrebama građevinske djelatnosti  i to  konzultacije vezane uz energetsku učinkovitost i sudska vještaćenja.

Danas je Centar za organizaciju građenja jedna od vodećih tvrtki u svojm djelatnostima na području Republike Hrvatske, s mnoštvom uspješnih referenci za koje, prije 25 godina, nismo mogli ni zamisliti da će pomoći u stvaranju nove i bolje Republike Hrvatske. Infrastruktura pomoću koje je Hrvatska danas razvijenija i dostupnija nego ikada prije, veliki broj izgrađenih stambenih jedinica u kojemu su mlade obitelji ispunile sam o svom novom domu, te izgrađeni pogoni pojedinih tvrtki koje i danas uspiješno doprinose razvoju Republike Hrvatske.

Naše djelatnosti

Statistika

0
Broj godina iskustva
0
Bruto površina projekata stambene izgradnje
0
Dužina prometnica u projektima infrastrukure
0
Broj odrađenih projekata

Kontakt

Kontaktirati nas možete na:

Adresa: Gračanska cesta 39

Broj telefona: 01/4646 710