Hž Križevci - Koprivnica - državna granica

Nastavlja se proces izrade izvedbenih projekata. Početak radova planira se za mjesec siječanj 2021.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 0%

Pristupne prometnice Pelješkom mostu

Nastavljaju se radovi na trasi na kopnenoj i pelješkoj strani. Bušenje tunela Debeli brijeg je pri kraju, te se nastavljaju radovi na podvožnjaku na D8 i čvoru Zaražde.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 31%

Frkaševac – Bjelovar brza cesta 1. Faza

Nastavljeni su radovi na vijaduktu Javorovac nakon završetka arheoloških radova. Nastavljeni su radovi na trasi i na objektu Bolčanski lug.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 15%

HŽ Zaprešić-Zabok

Građevinski radovi su završeni 95 % i uglavnom su ostali zavšni radovi koji će biti završeni neposreno pred tehnički pregled. Radovi na PU i SS podsustavu su završeni 75 % i nastavlja se dobava i montaža opreme.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 88%

Obilaznica Zaprešića

Radovi su govoto završeni i započela je priprema za tehnički pregled.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 96%

Pelješki most

Radovi na mostu su ubrzani montažom čeličnih elemenata na sva stupišta. Montirana je čelična konstrukcija između upornjaka i stupišta 2 na kopnenoj strani, te između upornjaka stupišta 13 na pelješkoj strani. Na pilonima je nastavljena betonska konstrukcija iznad čelične konstrukcije. Započela je i izvedba pristupnih cesta na kopnenoj strani.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 53%

O nama

Kad smo kretali prije 25 godina kao suradnici tvrtke GTZ u Mostaru kao konzultanti na obnovi grada Mostara,  nitko nije znao da će se Centar za organizaciju građenja pretvoriti u ovo što je danas. Snovi su postojali, ali su bili jako daleko. Međutim ni u tim snovima nije bilo 25 zaposlenih stručnjaka, odrađenih 256 projekata,  poslovna zgrada u Gračanskoj cesti 39 , podružnice u Splitu i Slavonskom Brodu i to sve u 25 godina postojanja. Djelatnosti u tih svih 25 godina se nisu mjenjale, ali u različitim periodima postojanja tvrtke bio je različiti naglasak na svaku od četri osnovne djelatnosti, :

                        – stručni nadzor nad izgradnjom građevina,

                        – projektiranje građevina,

                        – upravljanje projektima izgradnje građevina

                        – i procijene nekretnina.

Uz te četiri djelatnosti, kroz godine su se razvijale i dodatne djelatnosti u skladu s razvojem i potrebama građevinske djelatnosti  i to  konzultacije vezane uz energetsku učinkovitost i sudska vještaćenja.

Danas je Centar za organizaciju građenja jedna od vodećih tvrtki u svojm djelatnostima na području Republike Hrvatske, s mnoštvom uspješnih referenci za koje, prije 25 godina, nismo mogli ni zamisliti da će pomoći u stvaranju nove i bolje Republike Hrvatske. Infrastruktura pomoću koje je Hrvatska danas razvijenija i dostupnija nego ikada prije, veliki broj izgrađenih stambenih jedinica u kojemu su mlade obitelji ispunile sam o svom novom domu, te izgrađeni pogoni pojedinih tvrtki koje i danas uspiješno doprinose razvoju Republike Hrvatske.

Naše djelatnosti

Statistika

0
Broj godina iskustva
0
Bruto površina projekata stambene izgradnje
0
Dužina prometnica u projektima infrastrukure
0
Broj odrađenih projekata

Kontakt

Kontaktirati nas možete na:

Adresa: Gračanska cesta 39

Broj telefona: 01/4646 710