Hž Križevci - Koprivnica - državna granica

Projektira se trasa pruge na fazi A i fazi C te viadukt Carevdar, most Komora, denivelacija Lepavina 2 i Most Drava. Početak radova očekuje se krajem mjeseca studenoga na fazi C na izmještanju instalacija.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 0%

Pristupne prometnice Pelješkom mostu

Nastavljaju se radovi na tunelu Debeli brijeg, na podvožnjaku na D8 i na čvoru Zaražde. Paralelno se izvode radovi na trasi na kopnu, te su oni završeni preko 45%.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 29%

Frkaševac – Bjelovar brza cesta 1. Faza

Nastavlja se s radovima na mostu Javoravac, Bolčanski Lug i na trasi ceste.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 12%

HŽ Zaprešić-Zabok

Dopremljena je oprema za upravljanje prometom , dok su građevinski radovi završeni 95%.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 92%

Obilaznica Zaprešića

Radovi su na samom završetku. Završena je Faza 2 i obavljen interni tehnički pregled, a na fazi 1 potrebno je završiti radove na pothodniku i zidovima zaštite od buke. Završetak radova planira se do kraja 11 mjeseca.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 92%

Pelješki most

Krajem mjeseca stigla je druga isporuka čeličnih elemenata. Čelična konstrukcija postavljena je na stupišta S3, te se priprema montaža elemenata na pilonu S5. Sa strane Pelješca postavljena je konstrukcija preko stupišta 13.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 49%

O nama

Kad smo kretali prije 25 godina kao suradnici tvrtke GTZ u Mostaru kao konzultanti na obnovi grada Mostara,  nitko nije znao da će se Centar za organizaciju građenja pretvoriti u ovo što je danas. Snovi su postojali, ali su bili jako daleko. Međutim ni u tim snovima nije bilo 25 zaposlenih stručnjaka, odrađenih 256 projekata,  poslovna zgrada u Gračanskoj cesti 39 , podružnice u Splitu i Slavonskom Brodu i to sve u 25 godina postojanja. Djelatnosti u tih svih 25 godina se nisu mjenjale, ali u različitim periodima postojanja tvrtke bio je različiti naglasak na svaku od četri osnovne djelatnosti, :

                        – stručni nadzor nad izgradnjom građevina,

                        – projektiranje građevina,

                        – upravljanje projektima izgradnje građevina

                        – i procijene nekretnina.

Uz te četiri djelatnosti, kroz godine su se razvijale i dodatne djelatnosti u skladu s razvojem i potrebama građevinske djelatnosti  i to  konzultacije vezane uz energetsku učinkovitost i sudska vještaćenja.

Danas je Centar za organizaciju građenja jedna od vodećih tvrtki u svojm djelatnostima na području Republike Hrvatske, s mnoštvom uspješnih referenci za koje, prije 25 godina, nismo mogli ni zamisliti da će pomoći u stvaranju nove i bolje Republike Hrvatske. Infrastruktura pomoću koje je Hrvatska danas razvijenija i dostupnija nego ikada prije, veliki broj izgrađenih stambenih jedinica u kojemu su mlade obitelji ispunile sam o svom novom domu, te izgrađeni pogoni pojedinih tvrtki koje i danas uspiješno doprinose razvoju Republike Hrvatske.

Naše djelatnosti

Statistika

0
Broj godina iskustva
0
Bruto površina projekata stambene izgradnje
0
Dužina prometnica u projektima infrastrukure
0
Broj odrađenih projekata

Kontakt

Kontaktirati nas možete na:

Adresa: Gračanska cesta 39

Broj telefona: 01/4646 710