Hž Križevci - Koprivnica - državna granica

U toku je mobilizacija izvoditelja i projektiranje. Predviđeni početak radova je 1. listopada na dionici D na mostu Drava.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 0%

Pristupne prometnice Pelješkom mostu

Radovi napreduju planiranim tempom na bušenju tunela Debeli brijeg. Izvedba objekata kasni 30 dana, a radovi na probijanju cijele trase su završili.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 12%

Frkaševac – Bjelovar brza cesta 1. Faza

Započeli su radovi na trasi i radovi na bušenju pilota na kojima se temelje novi objekti.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 3%

HŽ Zaprešić-Zabok

Završetak građevinskih radova predviđa se za mjesec listopad . Intenzivirani su radovi na dopremi i ugradnji opreme za PU i SSU.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 78%

Obilaznica Zaprešića

Završava se nadvožnjak u Šibicama. Završetak radova na nadvožnjaku očekuje se početkom mjeseca rujna. Trenutačno se izvode i radovi na pothodniku željezničke pruge.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 84%

Pelješki most

Radovi na stupištima napreduju planiranom dinamikom. Dostava dijela čelične konstrukcije koja je planiran za srpanj, bit će isporučena u prvoj polovici rujna.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 48%

O nama

Kad smo kretali prije 25 godina kao suradnici tvrtke GTZ u Mostaru kao konzuktanti na obnovi grada Mostara,  nitko nije znao da će se Centar za organizaciju građenja pretvoriti u ovo što je danas. Snovi su postojali, ali su bili jako daleko. Međutim ni u tim snovima nije bilo 25 zaposlenih stručnjaka, odrađenih 256 projekata,  poslovna zgrada u Gračanskoj cesti 39 , podružnice u Splitu i Slavonskom Brodu i to sve u 25 godina postojanja. Djelatnosti u tih svih 25 godina se nisu mjenjale, ali u različitim periodima postojanja tvrtke bio je različiti naglasak na svaku od četri osnovne djelatnosti, :

                        – stručni nadzor nad izgradnjom građevina,

                        – projektiranje građevina,

                        – upravljanje projektima izgradnje građevina

                        – i procijene nekretnina.

Uz te četiri djelatnosti, kroz godine su se razvijale i dodatne djelatnosti u skladu s razvojem i potrebama građevinske djelatnosti  i to  konzultacije vezane uz energetsku učinkovitost i sudska vještaćenja.

Danas je Centar za organizaciju građenja jedna od vodećih tvrtki u svojm djelatnostima na području Republike Hrvatske, s mnoštvom uspješnih referenci za koje, prije 25 godina, nismo mogli ni zamisliti da će pomoći u stvaranju nove i bolje Republike Hrvatske. Infrastruktura pomoću koje je Hrvatska danas razvijenija i dostupnija nego ikada prije, veliki broj izgrađenih stambenih jedinica u kojemu su mlade obitelji ispunile sam o svom novom domu, te izgrađeni pogoni pojedinih tvrtki koje i danas uspiješno doprinose razvoju Republike Hrvatske.

Naše djelatnosti

Statistika

0
Broj godina iskustva
0
Bruto površina projekata stambene izgradnje
0
Dužina prometnica u projektima infrastrukure
0
Broj odrađenih projekata

Kontakt

Kontaktirati nas možete na:

Adresa: Gračanska cesta 39

Broj telefona: 01/4646 710