Hž Križevci - Koprivnica - državna granica

Započeli su radovi na izmještanju instalacija na fazi C, čišćenju terena oko mosta Drava i mobilizaciji opreme na viaduktu Carevdar i nadvožnjak Križevci.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 0%

Pristupne prometnice Pelješkom mostu

Započeli su radovi na izradi obloge tunela Debeli brijeg. Nastavljaju se radovi na trasi i objektima. U toku je ishođenje dozvole za izgradnju čvora Brijesta.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 32%

Frkaševac – Bjelovar brza cesta 1. Faza

Nastavlja se rad na objektima. Na trasi je izvedeno 90% prvog sloja nasipa .

Stanje projekta
Dovršenost projekta 22%

HŽ Zaprešić-Zabok

Radovi na građevinskom i EE podsustavu su završeni 97,5% , a radovi na PU i SS 85% . Radovi na građevinskom i EE podsustavu bit će završeni u mjesecu travnju, a na PU i SS podsustavu u kolovozu. Tada započinje i tehnički pregled.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 91%

Obilaznica Zaprešića

Radovi su završeni 99%. Očekuje se organizacija tehničkog pregleda po svim dozvolama tokom siječnja i veljače 2021. godine.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 100%

Pelješki most

Spojen je čeličnom konstrukcijom prvi stup u moru s kopnene strane. Također je počela montaža zatega na srednjem, najvišem pilonu. Nastavljaju se radovi na pristupnoj cesti mostu s kopnene strane.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 58%

O nama

Kad smo kretali prije 25 godina kao suradnici tvrtke GTZ u Mostaru kao konzultanti na obnovi grada Mostara,  nitko nije znao da će se Centar za organizaciju građenja pretvoriti u ovo što je danas. Snovi su postojali, ali su bili jako daleko. Međutim ni u tim snovima nije bilo 25 zaposlenih stručnjaka, odrađenih 256 projekata,  poslovna zgrada u Gračanskoj cesti 39 , podružnice u Splitu i Slavonskom Brodu i to sve u 25 godina postojanja. Djelatnosti u tih svih 25 godina se nisu mjenjale, ali u različitim periodima postojanja tvrtke bio je različiti naglasak na svaku od četri osnovne djelatnosti, :

                        – stručni nadzor nad izgradnjom građevina,

                        – projektiranje građevina,

                        – upravljanje projektima izgradnje građevina

                        – i procijene nekretnina.

Uz te četiri djelatnosti, kroz godine su se razvijale i dodatne djelatnosti u skladu s razvojem i potrebama građevinske djelatnosti  i to  konzultacije vezane uz energetsku učinkovitost i sudska vještaćenja.

Danas je Centar za organizaciju građenja jedna od vodećih tvrtki u svojm djelatnostima na području Republike Hrvatske, s mnoštvom uspješnih referenci za koje, prije 25 godina, nismo mogli ni zamisliti da će pomoći u stvaranju nove i bolje Republike Hrvatske. Infrastruktura pomoću koje je Hrvatska danas razvijenija i dostupnija nego ikada prije, veliki broj izgrađenih stambenih jedinica u kojemu su mlade obitelji ispunile sam o svom novom domu, te izgrađeni pogoni pojedinih tvrtki koje i danas uspiješno doprinose razvoju Republike Hrvatske.

Naše djelatnosti

Statistika

0
Broj godina iskustva
0
Bruto površina projekata stambene izgradnje
0
Dužina prometnica u projektima infrastrukure
0
Broj odrađenih projekata

Kontakt

Kontaktirati nas možete na:

Adresa: Gračanska cesta 39

Broj telefona: 01/4646 710